10 semne că organismul tău are nevoie de o detoxifiere cât mai curând posibil


În fiecare zi, corpul nostru trebuie să lupte împotriva bacteriilor, substanțelor chimice, fumului, toxinelor, pesticidelor și poluanților prezenți în jurul nostru. Aceste substanțe chimice și toxine ne afectează sănătatea și bunăstarea. Indigestia frecventă și oboseala sunt câteva dintre simptomele pe care nu ar trebui să le treceți drept o parte normală a vieții. Acestea sunt semnele și simptomele că corpul tău este plin de toxine, substanțe chimice și poluanți.

Trebuie să eliminați aceste substanțe chimice adoptând un plan eficient de curățare a întregului corp sau de detoxifiere pentru a vă întineri corpul.

1. Probleme în a pierde în greutate

Dacă întâmpinați dificultăți în a pierde excesul de greutate, atunci corpul dumneavoastră este plin de toxine. Trebuie să vă curățați corpul de aceste toxine înainte de a vă începe călătoria pentru pierderea în greutate și să continuați să mâncați alimente sănătoase pentru a vă menține corpul curat. Acest lucru vă va ajuta să slăbiți mai repede.

2. Oboseala

Dacă te simți obosit și slabit cea mai mare parte a zilei și ai nevoie de un stimulent precum cofeina sau o băutură energizantă, sunt șanse ca organismul tău să aibă nevoie de o detoxifiere. Consumul de băuturi energizante nu va face decât să agraveze starea. Un program de detoxifiere te va face să te simți mai ușoară și mai energică.

3. Constipatie

Constipația frecventă este un semn că este ceva în neregulă cu tractul tău digestiv și uneori nu se vindecă nici după ce ai o dietă bogată în fibre și multă apă. Trebuie să vă detoxifiați colonul și să consumați legume și fructe crude. Evită alimentele procesate și consumă alimente sănătoase.

4. Dureri de cap

Te confrunți cu dureri de cap și migrene atunci când este ceva în neregulă cu corpul tău. Acumularea de toxine poate duce la dureri de cap, așa că, încercați un program de detoxifiere pentru a vă ameliora durerea de cap.

5. Balonare

Balonarea apare atunci când sistemul digestiv nu poate digera alimentele procesate sau alimentele cu conținut ridicat de zahăr și grăsimi. Acest lucru va afecta sănătatea tractului digestiv și imunitatea generală. Programul de detoxifiere vă va ajuta să eliminați toxinele și să vă întineriți intestinul.

6. Erupții cutanate

Curatarea sau detoxifierea va imbunatati starea de sanatate a pielii si va ameliora problemele pielii precum acneea, eruptiile cutanate si plasturi. Uneori, veți experimenta erupții atunci când începeți programul de detoxifiere. Acest lucru este normal și nu trebuie să vă faceți griji, deoarece este un semn că corpul dumneavoastră scăpa de toxine.

7. Probleme de somn

Acumularea de toxice interferează cu ciclul tău natural prin scăderea nivelului de melatonina, care face organismul să doarmă. Vei sta până târziu și vei fi somnoros în timpul zilei. Detoxifierea vă va ajuta să restabiliți ritmul natural al corpului și să dormiți mai bine.

8. Dificultate de concentrare

Trăim într-o lume plină de poluanți, substanțe chimice și toxine. Acești poluanți și toxine încep să se acumuleze în organism și pot cauza dificultăți de concentrare sau de concentrare. Ceața creierului este un semnal că corpul tău are nevoie de o detoxifiere.

9. Limbă albă sau galbenă

Limba dumneavoastră poate dezvolta o peliculă galbenă sau albă dacă suferiți de probleme cu stomacul, cum ar fi indigestie. Culoarea limbii poate dezvălui că toxinele și substanțele chimice se acumulează, iar organismul se luptă să scape de ele.

10. Ochi umflați

Ochii tăi pot dezvălui multe despre tine. Este posibil să suferi de ochi umflați după o noapte de petrecere sau când nu dormi suficient. Este un semn că rinichii sau ficatul tău se luptă pentru a elimina toxinele din organism. Programul de detoxifiere vă va ajuta corpul să scape de deșeurile și să vă facă mai sănătoși.

[wmls name=”Sanatate” id=”1″]