5 măști de păr pe bază de aloe vera


Mască de păr cu aloe vera și iaurt pentru strălucire
Amesteca trei lingurite de gel proaspat de aloe vera cu doua lingurite de iaurt, o lingurita de miere si o lingurita de ulei de masline. Se amestecă bine și se aplică pe păr și scalp. Masați bine amestecul în scalp timp de 10 minute. Se lasa sa se odihneasca o jumatate de ora si se spala. Această mască ajută la restabilirea strălucirii naturale a părului și, de asemenea, funcționează bine în a scăpa de mătreață.

Mască de păr cu aloe vera și ulei de cocos pentru o condiționare profundă
Amesteca doua lingurite de gel proaspat de aloe vera cu o lingurita de miere si trei lingurite de ulei de cocos. Masați bine în păr; se lasa sa se odihneasca o jumatate de ora si apoi se spala cu sampon. Această mască vă va condiționa în profunzime părul uscat, adăugând umiditate si volum.
aloe vera si ulei de cocos masca de par

Mască de păr cu aloe vera și oțet de mere pentru mătreață
Amesteca o cana de gel proaspat de aloe vera, o lingurita de miere si doua lingurite de otet de mere. Se amestecă bine și se aplică cu generozitate pe păr și scalp. Lasă-l să se odihnească timp de 20 de minute și șamponează bine de tot. Fă asta de două ori pe lună și scapă de mătreața aceea jenantă!
otet de mere aloe vera - masca de par

Mască cu aloe vera și ouă pentru păr uscat
Într-un castron, luați trei lingurițe de gel de aloe vera și adăugați un ou. Se amestecă folosind o lingură pentru a forma o consistență netedă, asemănătoare unei paste. Aplicați pe păr și scalp folosind o perie. Purtați o cască de duș și lăsați-o să se odihnească aproximativ o jumătate de oră. Spălați cu apă călduță și apoi șamponați pentru a curăța bine părul. Această mască oferă părului un plus de hidratare, deoarece atât aloe vera, cât și ouăle sunt foarte hidratante.

Mască de aloe vera și lămâie pentru păr gras
Adăugați 4-5 picături de suc de lămâie și 3 picături de ulei de arbore de ceai și amestecați-le cu 3 lingurițe de gel de aloe vera. Înmoaie degetele în această pastă pentru a masa capul. Acoperiți-vă părul cu această mască și lăsați-o să stea timp de 20 de minute. Apoi spalați cu șampon. Această mască oferă umiditate părului gras. Arborele de ceai poate ajuta și la combaterea infecțiilor scalpului.
masca de par cu aloe vera si lamai

Mască cu aloe vera și vitamina E pentru un păr sănătos
Luați 3 capsule de vitamina E și faceți o tăietură mică în ele pentru a stoarce lichidul. Se amestecă lichidul în 3 linguri de gel de aloe vera. Adăugați câteva picături de ulei de migdale și amestecați bine. Aplicați pe firele de păr folosind mâinile. Se menține timp de aproximativ o jumătate de oră și se spală cu șampon. Aceasta este o mască simplă care poate oferi părului umiditate și vitamina E, ambele fiind esențiale pentru menținerea părului sănătos.
masca de par cu aloe vera si vitamina e

Mască cu aloe vera și ulei de ricin pentru păr mai gros
Utilizarea poate folosi fie suc proaspăt de aloe vera, fie gel pentru această mască. Amesteca o lingura de ulei de ricin cu 3-4 linguri de gel de aloe vera. Adăugați câteva picături de ulei esențial de rozmarin. Aplicați aceasta ca mască pentru a acoperi toate firele de păr. Se menține timp de 20 de minute și înainte de spălare, masați amestecul pe scalp timp de 5 minute. Curățați părul cu un șampon ușor. Uleiul de ricin este foarte hrănitor și ajută la îmbunătățirea texturii părului.
masca de par cu aloe vera si ulei de ricin