Iată ce trebuie să faceți pentru a scăpa de grasimea abdominala și pentru a pierde 3 kilograme într-o săptămână


Dacă există un lucru cu adevărat enervant este acumularea de grăsime pe abdomen, acele „rulouri” teribile pe burtă, care nu numai că cântăresc silueta, dar purtând orice îmbrăcăminte, sunt greu de camuflat. Uneori, această umflare abdominală nu se datorează doar supraponderabilității, ci și datorită retenției de lichide.

Pentru a ajuta la o dietă sănătoasă, pentru a reduce grăsimile abdominale și pentru a recupera forma fizică, putem prepara o băutură purificatoare excelentă, realizată în întregime cu ingrediente naturale.

Ceaiul din plante care arde grăsimile abdominale și accelerează metabolismul
Acest ceai din plante te va ajuta să elimini excesul de grăsime din zona abdominală. Preparatul este foarte simplu și rapid și veți avea nevoie doar de câteva ingrediente. Această băutură foarte simplă este unul dintre cele mai utilizate remedii naturale pentru a elimina balonarea abdominală cauzată de prezența unui gaz excesiv, reducând atât inflamația, cât și dimensiunea.

Ingrediente

 • 2 batoane de scorțișoară
 • 3 lămâi proaspete, tocate
 • o bucată mică de ghimbir
 • 1 litru de apă
 • frunze de mentă (opțional)
 • Pregătirea
  Se fierbe apa, apoi se adaugă scorțișoara, lămâile și ghimbirul. Coborâți focul și lăsați toate ingredientele tocmai adăugate pe foc pentru aproximativ 25 de minute. Se filtrează infuzia și se lasă să se răcească. Este de preferat să consumați o cană din această băutură înainte de mesele principale (prânz și cină).

  Odată pregătit acest remediu, acesta poate fi păstrat la frigider pentru câteva zile și băut pe tot parcursul zilei. Iarna, totuși, este mai bine să îl consumați cald.

  Curiozitatea ingredientelor
  1) Scortisoara este un condiment aromatic si medicinal alcatuit din multi nutrienti care sunt importanti pentru buna functionare a organismului. Pentru prepararea băuturii poate fi achiziționat sub formă de pulbere.

  2) Lămâia este un citric cu proprietăți medicinale extraordinare, pulpa sa chiar mai mult decât sucul. Pentru a folosi coaja fără probleme, este important să cumpărați lămâi organice, astfel încât să nu conțină ceruri și pesticide.

  3) Ghimbirul este o plantă medicinală cunoscută și folosită din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale importante. Are o aromă specială, de fapt, la gust este ușor dulce, răcoritor și puțin picant. Îl putem cumpăra sub formă de pulbere, deși ghimbirul proaspăt are proprietăți nutritive și medicinale mai mari.